Hej alla campingvänner!

Vad spännande det här ska bli! Vi är oerhört glada för att vi kommer att få lära känna alla som älskar Grönhags Camping och för att vi har fått förtroendet och möjligheten att driva denna pärla mitt på Köpingbuktens strand!

Lite kort om oss är att Kapelludden AB driver campingen i Borgholm som är öppen året runt och nuvarande ägare, Borgholmsbon Anders Jonsson, har drivit anläggningen sedan 1981. På anläggningen har vi även Borgholms Badhus som drivs i ett helägt dotterbolag. Där har vi simskolor för stora och små, gym, relax med bastu och bubbelpool osv. Med denna erfarenhet hoppas och tror vi att vi vet hur man driver camping på Öland – därför vill vi gärna utveckla både nuvarande verksamhet men också växa som vi gör nu med förvärvet av Grönhags Camping!

Hur ska vi utveckla Grönhags Camping? Ja, vi har inga konkreta svar idag utan nu gäller det för oss att förvalta och leverera den fina anläggning familjerna Nillson/Persson har byggt upp och lagt grunden till. Denna säsong kommer det därför att bli små, om ens några, förändringar och ni som väljer att gästa oss på Grönhag i år kommer att känna igen såväl anläggning som en del personal. Självklart hoppas vi kunna bidra till en positiv utveckling av Grönhags Camping i framtiden men nu gäller det först och främst för oss att ”boa” in sig.

Vi ser nu fram emot en fantastisk sommar med stor sol, varma vindar och många glada campare!

Vi hörs och syns på Grönhags Camping i sommar!

/Thomas med personal