Service på campingen

Jourbutik.
Servicehus.

Jourbutik

Vår Jourbutik har öppet under tiden för fullservice. Då kan du bland annat njuta av nybakade frallor. Ostfrallan är favoriten bland våra återkommande gäster. I butiken hittar ni inte bara det nödvändigaste i matväg utan också leksaker och tidningar. Här finns också försäljning av lättare luncher och fika. Självklart finns här glass av olika slag. Allt du behöver för en dag på stranden helt enkelt.

 

På campingen finns två stycken servicehus. Det övre är öppet under hela säsongen medan det nedre enbart är öppet under sommarmånaderna.

Köket/Matplatsen

I det övre servicehusen finns kök med spis och diskmöjligheter, i det nedre köket finns det även plats för den som vill inta sin måltid på plats. Ett mindre sortiment av husgeråd, bestick samt tallrikar finns i jourbutiken.

 

Toaletter & övriga hygieninrättningar

På området finns 28 toaletter samt en handikappanpassad toalett med dusch. Det finns 15 st duschar. I anslutning till duschutrymmet finns även ett skötrum för den minsta campinggästen. Här finns skötbord, badbalja, tvättställ samt annat som behövs för daglig skötsel av ett spädbarn.

Tv-rum och lekrum

I detta rum finns möjlighet att se på tv. För barnen finns även leksaker och spel att leka med. Tillsammans kan ni i familjen ha en plats att umgås och ha roligt tillsammans på.

Internet

Med Telia WIFI får du en trådlös bredbandsuppkoppling till Internet. Har du inte Telia hemma kan du köpa korttidsabonnemang i receptionen.